Isabela
Hey Jay, leuk weer van je te "horen". Ik zou het wel proberen dat duiken, dat is zo onwijs leuk. Ik ben jaren terug niet verder gekomen dan met alle toeters en bellen in het zwembad, en dat vond ik al heel apart. Zou dat graag is in een mooi gebied in zee willen doen. Dus wanneer je de kans krijgt en je durft het: "Doen".
Groetjes Yvonne.
heey mop! leuk om weer een verhaal van je te lezen! en werken in een winkel bij de supermarkt ofzo is dat niet iets? hoop dat je nog een paar mooie maandjes hebt daar! mis je wel hoor gek :( x
Haha mañana mañana xd
schrijf je morgen een mail....ik schrok...groeten me zus
alles gaat goed hoor
kusje van je moeder
ZEEEEKKKEEEERRRSTTTEEE weten; als je de kans krijgt om duiklessen te nemen, daar, DOEN! Het water is daar veel mooier dan in Nederland, dus in Nederland zal je dat niet echt snel beginnen!
En als je een baantje vind/zoekt, leer je de taal sneller, en zal je niet op een gegeven moment een gevoel van "ik-verveel-me" hebben. Niet dat je dat snel gaat krijgen, maar op een gegeven moment wordt je dingen misschien zat!
En surfen, als dat mogelijk is: DOEN! Echt serieus! Want hoe groot is de kans dat je dat een andere x gaat doen, zoals je het daar kan doen?!
En ja, de tijd gaat zoo snel! Het is echt heel raar en niet te bevatten!! Heb je nogsteeds een soort vakantie gevoel, of voel je je al alsof je er woont?:)
En i love je updates! :D
Ha Jay, ik heb weer genoten van je belevenissen... hoe was de vakantie op de andere eilanden? en heb je de reis met je vader al gemaakt? Daar wil ik wel iets over lezen...geniet van de dingen die je daar zó kunt doen dat is toch een kans? die moet je pakken..
hier is het koud dus wees maar blij dat je dáár bent.
doe je de groeten aan je vader van mij? groet van ina
veel plezier!!!!!!!!!!!!!